Jij op een onderwaterfoto? Ja zeker!

Een onderwaterfoto laten maken kan van iedereen. Kinderen, volwassenen, bejaarden, rockbands? Of je nu op zoek bent naar een origineel cadeau, een familiefoto -maar dan net een beetje anders-, of een afbeelding voor je slaapkamer, niks is onderwaterfotograaf Cor Kuyvenhoven te gek.

Je hebt alleen een zwemdiploma nodig

Een onderwaterfotoshoot lijkt heel ingewikkeld, maar het valt alles mee. Het enige wat vereist is om mooie onderwaterfoto’s te kunnen maken is een enthousiast model met een zwemdiploma. Vooraf bespreken we wat voor soort onderwaterfoto’s je wilt laten maken, dat kan via telefoon, beeldbellen of zelfs aan de waterkant. Alles kan en alles mag. Gekleed, bloot, als zeemeermin. Als jij je lekker voelt en plezier hebt, worden de onderwaterfoto’s fantastisch.

Vriendenclub

Ludieke manier om jullie vriendschap vast te leggen!

Trash the dress

Genoten van jullie bruidsreportage? Laten we hem nog eens dunnetjes over doen!

Naakt

Vier je schoonheid met een mooie naaktfoto!

Welk water is geschikt voor de mooiste onderwaterfoto’s?

In principe is elk water geschikt voor onderwaterfotografie. Maar voor de mooiste foto’s is het handig als het water helder en niet te koud is. In Nederland is heel veel helder water te vinden. De temperatuur is een grotere uitdaging als je jouw foto in buitenwater wilt laten maken. Vanaf juli tot en met september is het over het algemeen mogelijk om foto’s te maken in het Nederlandse buitenwater. Je kunt dan denken aan de Vinkeveense plassen of de Spiegelplas.

Onderwaterfotografie in een zwembad

In binnen zwembaden kunnen het hele jaar door foto’s gemaakt worden. De helderheid en temperatuur van het water zijn uitstekend. Het gebrek aan privacy kan een nadeel zijn. Zeker wanneer je naakt gefotografeerd wilt worden, is het fijn als dat zonder pottenkijkers kan. Naaktfotografie is tenslotte al spannend genoeg, zonder extra ogen. Bij onderwaterfotografie wordt gebruik gemaakt van een flitser. Dit is voor overige gebruikers van het bad niet altijd prettig. Het afhuren van een zwembad is kostbaar. Mocht je dat willen, dan komen deze kosten bovenop de prijs van de onderwater fotoshoot én de afdruk(ken).

Ik wil een onderwaterfoto laten maken!

Onderwaterfotoshoot, wat moet ik meebrengen?

  • De (zwem)kleding die je aan wilt
  • Badjas of grote handdoek – het kan best fris zijn aan de waterkant, ook in de zomer
  • Powerreep of banaan – extra energie
  • Thermofles met thee of koffie – even opwarmen na het koude water
Ik wil graag weten wat mijn onderwatershoot gaat kosten.

Hoe lang duurt een onderwaterfotoshoot?

Maximaal anderhalf uur. Het hangt sterk van de watertemperatuur af. Bij buitenshoots in het water houdt Cor de modellen goed in de gaten op onderkoelingsverschijnselen.Wanneer aanwijzingen snel worden opgepikt is er vaak tijd om meerdere ideeën uit te werken.

Wat kost een onderwaterfotoshoot?

De kosten van een onderwatershoot hangen af van een aantal factoren. Denk dan aan;

  • opdrachtgever
  • reistijd
  • zwembadhuur

Cor maakt graag een offerte voor je, dan weet je precies waar je aan toe bent.

Onderwaterfotografie met actie

Houd je van wat meer actie en zijn artistieke onderwaterfoto’s niet helemaal je ding? Cor Kuyvenhoven gaat graag met je mee op onderwateravontuur. Ga je watersporten, duiken of een cursus ‘auto te water’ doen en wil je daar gave actiefoto’s van laten maken? Dan moet je bij Cor Kuyvenhoven zijn. Bekijk een aantal van zijn actie onderwaterfoto’s hier.

Ik wil met Cor op avontuur!
Onderwater fotograaf Cor Kuyvenhoven

Cor Kuyvenhoven een onderwaterfotograaf die je kunt vertrouwen

Ben je op zoek naar een onderwaterfotograaf, waar je op kunt bouwen, die met je meedenkt en waar je onderwater op kunt vertrouwen? Dan ben je bij Cor Kuyvenhoven aan het juiste adres. Cor stelt je waar nodig op je gemak, heeft zeer veel ervaring met duiken en onderwaterfotografie. Zijn werk wordt met regelmaat gepubliceerd. Je kunt zijn foto’s onder andere vinden in het magazine Duiken, het Leidsch Dagblad, Weekblad Panorama, Quest, National Geographic.

Contact met Cor